2021. szeptember 22. szerda

2021. július 20., kedd 18:13

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2021. július 20., kedd (OS) - Reakció az Európai Bizottság jogállamisági jelentésére

Brüsszel ránk akarja erőltetni saját politikai, ideológiai elvárásait, ezért támadja hazánkat. Az Európai Bizottság jelentése nem más, mint egy jogi köntösbe bújtatott nyílt politikai zsarolás Magyarországgal szemben. A dokumentum, a tavalyihoz hasonlóan, tele van abszurd és valótlan állításokkal, amiket a Soros-szervezetek diktáltak le Brüsszelnek, mert Magyarország nem enged az európai liberális véleményhegemóniának. Mi azonban továbbra sem engedünk a politikai nyomásgyakorlásnak. A jövőben is határozottan fel fogunk lépni az illegális migrációval szemben és kiállunk a gyermekek védelme mellett, mert az LMBTQ-propagandistáknak nincs helye sem az óvodákban, sem az iskolákban

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Kiadó: Fidesz