OS Országos Sajtószolgálat
2021. szeptember 22. szerda
Ismertető


2021. július 20., kedd 20:53

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. július 20., kedd (OS) - Orbán ne lapítson sunyin a sötétben, hanem jöjjön ki a fényre, és mondjon le!

    Régóta mondjuk, hogy az Orbán-rezsim régen elárulta a rendszerváltást, és aljas, alantas módszereivel az egykori kommunistákkal és a keleti diktatúrákkal azonos szintre került. Ezt erősítette meg a hír, miszerint a 2018-as választások előtt, és azóta folyamatosan, egy izraeli kiberfegyverrel célzottan magyar állampolgárokat figyeltetett meg az orbáni államrezsim. Ez pedig azt jelenti, hogy Orbán Viktor – visszaélve hatalmával – a magyar titkosszolgálatokat független újságírók, ügyvédek, ellenzéki politikusok és véleményvezérek, valamint más kormánykritikus közszereplők megfigyelésére használta fel.

Bár az Orbán-kormány vezető politikusai és a felelősséget csak hárítani képes miniszterei már maszatolnak, próbálják elkenni az ügyet, azonban az nyilvánvaló, hogy ezekhez a megfigyelésekhez a legmagasabb szintről kellett engedélyt adni. Varga Judit tehát egész egyszerűen hazudik, amikor arról hadovál, hogy ezek a titkosszolgálati megfigyelések a politikától függetlenek lennének. Elég nagy a valószínűsége, hogy az Orbán-kormány egyik legvéresebb szájú hazudozója ezúttal is csak a főnökét védi.

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.