OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2021. július 20., kedd 20:53

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. július 20., kedd (OS) -

    A napnál is világosabb ugyanis, hogy ezt az egész titkosszolgálati akciót nagy valószínűséggel Orbán saját maga rendelte el a politikai ellenfelei választások előtti megfigyelésére. Elég nyilvánvaló, hogy Orbán a megfigyelésekkel a 2018-as választási eredményeket is jelentős mértékben befolyásolhatta, hiszen a gyanútlan ellenzéki politikusok és jóhiszemű újságírók szinte minden lépéséről tudott. Ezt a gyanút erősíti, hogy az egykori kommunista diktátorokat is megszégyenítő zsarnok, Orbán Viktor most sunyít és lapul.

A kérdés az, hogy vajon most, a 2022-es választások előtt is megfigyelnek-e a magyar titkosszolgálatok független újságírókat, ügyvédeket, ellenzéki politikusokat és véleményvezéreket, valamint más kormánykritikus közszereplőket?

Egy ilyen botrány miatt a világ bármely demokratikus országában le kellene mondania a miniszterelnöknek, Orbán Viktor azonban csak gyáván lapít a sötétben, ahogyan az egykori kommunista diktátorok a bukásuk előtt sunnyogtak. A néppárti Jobbik azonban magyarázatot követel, Orbán jöjjön ki a fényre, és mondjon le!

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.