OS Országos Sajtószolgálat
2021. szeptember 22. szerda
Ismertető


2021. július 21., szerda 10:45

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. július 21., szerda (OS) - Az elmúlt napokban a nagy nyilvánosságot elkerülte, hogy egy nem mindennapi döntést fogadtak el az Európai Unió parlamentjében.

        Az esetről a magyar nyelvű médiában semmilyen információ nem jelent meg, pedig az ügy érdekelheti a szavazó állampolgárokat, hiszen nem másról van szó, minthogy az EU jóváhagyta a magánkommunikáció megfigyelését, ez pedig minden tagállamra kötelező.
     Természetesen ebben az összefüggésben nem meglepő, hogy Gyurcsány Ferenc feleségétől, Dobrev Klárától a momentumos Cseh Katalinig mindenki támogatta az állampolgári szabadságjogokat semmibe vevő, a diktatúrára hajazó megfigyelési javaslatot az Európai Unió parlamentjében, hiszen a "gazdáik" érdekeit védik.
     A különös koalíció viszont azzal vált teljessé, hogy most Dobrev Klárához és a Momentumhoz a Fidesz is csatlakozott. Úgy tűnik, ha a szavazó állampolgárokat kell megfigyelni, akkor az ellenzék és a kormánypárti képviselők félre tudják tenni a nézetkülönbségeiket.

     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.