OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2021. július 23., péntek 12:29

Az Ipartestületek Országos Szövetsége közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. július 23., péntek (OS) - Tordai Balázs ipari, digitalizációs vezető a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programmal kapcsolatosan kifejtette, hogy a GINOP-5.3.5-18-2019-00094sz. pályázat az volt a célkitűzés, hogy a kivitelezőket és a tervezőket egymáshoz közelebb hozzák, és a közös munkának ne legyen többé akadálya az alkalmasint eltérő digitális kompetencia. Tordai ezzel kapcsolatban leszögezte: az informatikában is egymásra utaltság van, csakúgy mint az építőiparban.

    Kovács László, az SZMTOI elnöke kiemelte, hogy a GINOP-5.3.5-18-2018-00027sz. program során közel 200 vállalkozó vett részt az ország különböző részein zajló workshopokon. A most kialakult tematikát szeretnék majd az oktatásba is integrálni – tette hozzá.

Winkler Károly, a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestületének elnöke röviden beszélt a 2019-ben felújított, és az eseménynek otthont adó, Mosonmagyaróvári Iparosházról, ami közel 200 mesterember sok-sok önkéntes munkája során nyerte el mostani formáját. Az iparosház egyik különlegessége a konferenciateremben található, padlózatba épített, üveggel lefedett vitrin, ahol az ipartestület fontos ereklyéi láthatóak.
     Kiadó: Ipartestületek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.