OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2021. július 26., hétfő 13:47

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. július 26., hétfő (OS) - Lendületben a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyrendszer - A pályázható termékkörök számának dinamikus emelkedése mellett elektronikus pályázati rendszerrel, weboldalfejlesztéssel és új kommunikációs csatornákkal is erősít a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyrendszer.

    Megújult a KMÉ hivatalos weboldala is. A védjegyrendszer elsőszámú tájékoztató felülete új, átláthatóbb struktúrát kapott, mindezt friss, modern design-ba öntve. A honlap két fő szegmensre épül, a vásárlókat és az előállítókat megcélozva. Az érdeklődők informatív, átlátható, naprakész és teljes körű tájékoztatást kapnak, képviseljék akár a keresleti, akár a kínálati oldalt. A honlap mellett ezentúl a közösségi média különböző felületein is rendszeresen megjelennek majd a KMÉ védjegyekkel kapcsolatos legfontosabb tudnivaló, aktualitások, vásárlói és pályázói hírek.

Mostanra a termékek előállítói, forgalmazói három termékkörön belül (tej és tejtermékek, húskészítmények, friss húsok) tizenhat kategóriában pályázhatnak a védjegyre. A nyár folyamán újabb pályázati lehetőségek nyílnak friss hús és tejtermék kategóriában, de további jelentős élelmiszeripari termékkörök (például liszt, száraztészta) esetében is várható bővülés.

A Nébih minden érintett magyar márkatulajdonost (gyártót, forgalmazót) biztat a pályázásra, hiszen a kiváló minőségű termékek már most is megtalálhatók a boltok polcain. A KMÉ pedig ezt tanúsítani is tudja.

További információk a KMÉ hivatalos weboldalán.

     Kiadó: Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.