OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2021. július 26., hétfő 16:56

Volner János független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. július 26., hétfő (OS) - Hoztam is meg nem is - Jobbik a Pride-on

    Volner János a Pesti Tv korábbi műsorában már utalt rá, hogy az egykor szebb napokat látott ex-jobboldali párt már annyira beleolvadt a baloldali tömbbe, hogy nem tudja elkerülni a szélsőliberálisok seregszemléjén, a Pride-on való részvételt.
De akadt egy kis bökkenő: a rossz ripacssággal valami 19. század végi marseilles-i kommunista dokkmunkás vezért játszó, álkeménykedő Jakab imázsába a szivárványos vonulás mégsem fért bele. Ezért a népmesékből ismert ősi, "hoztam is ajándékot meg nem is" trükkjéhez nyúlt. A párt egy kerületi önkormányzati képviselőjét küldte ki, szerencsétlennel eljátszatva a boxzsák szerepét. Bereczki Miklóst szétszedték a kommentelők: a liberálisok azért, mert a párt megszavazta a pedofil-ellenes törvényt és "hogy mer így kimenni", a jobboldaliak pedig mint a Jobbiknak a balliberális erők előtti totális kapitulációját értékelték.
Rossz hírünk van Jakabéknak. Lehet, hogy ez a "hoztam is meg nem is" taktika népmesékben, ütődöttnek beállított királyokkal szemben működött, de a magyar választónál nem fog. Ők pontosan tudják, mára hol álltok, hány százezer ember hitét és évtizedes önzetlen munkáját gyaláztátok meg. És erre emlékeztetni fognak Titeket 2022-ben is!

Volner Párt

     Kiadó: Volner János független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.