OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2021. július 27., kedd 14:55

A Magyar Államkincstár közleménye
    Budapest, 2021. július 27., kedd (OS) - Oktató videókkal segíti az Államkincstár az otthonfelújítási kérelmek benyújtását

    A Magyar Államkincstár a gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatását igénylő kérelmek kitöltését segítő videókat tett közzé honlapján. A kisfilmek a kérelem benyújtásának folyamatán vezetik végig a felhasználókat és támogatják az elektronikusan beadandó nyomtatványok helyes kitöltését.

A videók részletesen bemutatják az ügyfélkapuba történő bejelentkezést,  a kérelmezők adatainak megadását, a mellékletek kitöltését, dokumentumok feltöltését, becsatolását és hitelesítését, valamint az elküldés ellenőrzését.

A támogatási kérelmet 2021. július 26-ig 22.133 család nyújtotta be a Kincstár felé, a folyósított támogatások összege több mint 18 milliárd forint. A januárban elindított program már 10.878 családnak biztosította az állami támogatást otthonuk felújításához, korszerűsítéséhez.

Az otthonfelújítási kérelmek kitöltését segítő videók a Magyar Államkincstár weboldalán érhetők el.

     Kiadó: Magyar Államkincstár

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.