OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2021. július 30., péntek 08:26

Az Agrárminisztérium közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. július 30., péntek (OS) - Megjelentek a 2021.évi LIFE pályázati felhívások

    A pályázati folyamat több pontban is módosult a korábbiakhoz képest. A hagyományos pályázatok esetén az eddig kétfordulós pályázás idén egyfordulós lesz. A teljes felhívás az Európai Bizottság egységes gyűjtőportálján érhető el. Szintén újdonság, hogy a korábbiaktól eltérően a pályázati űrlap külön is letölthető.

2021-től új kezdeményezésként a Magyar Állam által létrehozott Magyar Fejlesztésösztönző Iroda is segíti brüsszeli irodáján keresztül a magyar pályázói érdekek érvényesítését, továbbá pályázati tanácsadást nyújt és támogatja a partnerkeresés folyamatát, valamint a pályázatok megírását.
     Kiadó: Agrárminisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.