2021. szeptember 22. szerda

2021. szeptember 10., péntek 12:04

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 10., péntek (OS) - Dobrev Klára: Az uniós támogatások elosztását el kell venni az Orbán-kormánytól!

Még dübörög a kampány, miközben a múlt héten már elkezdődött az európai parlamenti ülésszak. Még félig távol, félig személyesen. Jövő héten plenáris ülés, arra készülünk alelnök társaimmal. Eközben az országjárást is rendületlenül folytatom. Mindkét fronton meg fogok felelni a választóim elvárásainak!
     "A magyarok többsége nem bízná rá az uniós támogatások elosztását a kormányra" – derül ki egy ma reggel közzétett közvélemény-kutatásból.
     Régóta képviseljük, hogy az uniós támogatások elosztását el kell venni az Orbán-kormánytól. Mostani feladatom, hogy az európai intézmények is tudjanak arról, hogy a magyar lakosság bennünket támogat ebben a törekvésünkben!

Dobrev Klára
A DK miniszterelnök-jelöltje