OS Országos Sajtószolgálat
2021. szeptember 22. szerda
Ismertető


2021. szeptember 10., péntek 12:04

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 10., péntek (OS) - Dobrev Klára: Az uniós támogatások elosztását el kell venni az Orbán-kormánytól!

        Még dübörög a kampány, miközben a múlt héten már elkezdődött az európai parlamenti ülésszak. Még félig távol, félig személyesen. Jövő héten plenáris ülés, arra készülünk alelnök társaimmal. Eközben az országjárást is rendületlenül folytatom. Mindkét fronton meg fogok felelni a választóim elvárásainak!
     "A magyarok többsége nem bízná rá az uniós támogatások elosztását a kormányra" – derül ki egy ma reggel közzétett közvélemény-kutatásból.
     Régóta képviseljük, hogy az uniós támogatások elosztását el kell venni az Orbán-kormánytól. Mostani feladatom, hogy az európai intézmények is tudjanak arról, hogy a magyar lakosság bennünket támogat ebben a törekvésünkben!

Dobrev Klára 
A DK miniszterelnök-jelöltje

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.