OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2021. szeptember 10., péntek 13:25

A Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP) közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. szeptember 10., péntek (OS) - A Földművelők,-Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja FGRP, felszólítja az összes parlamenti pártot!

        A Földművelők,-Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja FGRP, felszólítja az összes parlamenti pártot! Az FGRP az elnyomott nép pártja, akik átlagos Magyar emberekből állnak, 2022-ben elindul a választáson. Célunk az összes párt kidobása a parlamentből. Alkalmatlan mind az ország vezetésére. Leszerepeltek. Rengetegen nem mennek el szavazni, mert nincs kire, mert mind hazudik, mert ígéretek vannak, de tettek sehol. Az FGRP ezeket az embereket fogta meg és folyamatosan csatlakoznak, mert végre van egy olyan párt aki a NÉPET helyezi előtérbe! Ahogy a retro politikusok nevezik Őket...prolik. Ők a prolik állnak mellénk. Mi az, hogy közjószág, mi az, hogy prolik? Kit hívnak így ezek a politikusok? Miért és hogy mérik lenézni az átlag béreket és azok gyermekeit? Mikor belőlük gazdagodtak meg, az ország 2/3-a meg nyomorban él? Ha a retro pártok maradnak, mi megyünk a föld alá MINDANNYIAN! Az összes bemutatkozott, ők nem a Népért vannak! Az egyetlen párt mi vagyunk, akik a Népért vannak, mi meg tudjuk szólaltatni Őket. ELEGÜK VAN! GYÖKERES VÁLTOZÁST AKARNAK! Azonnal állítsák vissza a TB-t, úgy ahogy volt. Mi az, hogy ha nincs oltási könyv, nem láthatják el a beteget, de a TB-t fizessen ugye? Minek, ha magán orvoshoz kell menni? Már ha ki tudja fizetni... Drága retro politikusok!

     Kiadó: Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.