OS Országos Sajtószolgálat
2021. szeptember 22. szerda
Ismertető


2021. szeptember 10., péntek 16:06

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 10., péntek (OS) - Az egészségügyben sem térhet vissza a Gyurcsány-korszak! – Reagálás Dobrev Klára (DK) nyilatkozatára

    Az egészségügyben sem engedhetjük, hogy visszatérjen a 2010 előtti Gyurcsány-korszak! Amikor folyamatosak voltak a forráselvonások, a kórházbezárások, amikor bevezették a vizitdíjat és a kórházi napidíjat. Majd elvettek egyhavi bért az egészségügyi dolgozóktól és sokukat elüldözték az országból. A Fidesz-KDNP kormányzása alatt több jut egészségügyre, jelentős béremelési program indult az ápolóknak és az orvosoknak, országszerte megújulnak a kórházak. És a magyar egészségügy a járvány alatt is helyt állt, szemben több európai országgal. A Gyurcsányék vezette baloldal azonban visszahozná a múlt káros politikáját. Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.