OS Országos Sajtószolgálat
2021. szeptember 22. szerda
Ismertető


2021. szeptember 10., péntek 16:21

Az Ipartestületek Országos Szövetségének közleménye (3. rész)
    Budapest, 2021. szeptember 10., péntek (OS) - Nyilatkozat! Az elmúlt napokban olyan vélemények láttak napvilágot a minimálbér meghatározása ürügyén, amelyek megkérdőjelezték az eddigi társadalmi párbeszéd rendszer hatékonyságát.Az IPOSZ ebben a kérdésben az alábbi állásfoglalását fogalmazza meg

    4.    Az IPOSZ egyértelműen kifejezi azt az álláspontját, hogy az egyéni, családi és mikrovállalkozások modernizálása és hatékonyságának növelése, versenyképességének és foglalkoztatási képességének megőrzése kiemelt célja az elkövetkező éveknek. Ezért támogat minden, ezt a célt megvalósítani akaró európai és magyar törekvést. Különös tekintettel a digitalizálásra, a zöld gazdaságra való átállásra, a technológiai korszerűsítésre.
     Kiadó: Ipartestületek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.