OS Országos Sajtószolgálat
2021. szeptember 22. szerda
Ismertető


2021. szeptember 11., szombat 11:14

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 11., szombat (OS) - Sajnos a koronavírus okozta lezárásoknak is vannak áldozatai, akikről a Fidesz és a balliberálisok is hajlamosak megfeledkezni.

    A Mi Hazánk kezdettől fogva felhívta a figyelmet arra, hogy az egészségügyi rendszer ilyen brutális leterhelésének, a szűrővizsgálatok elmaradásának, a nem koronavírusos betegek ellátatlanságának is lesznek áldozatai, és ez most sajnos beigazolódott. Egy ilyen helyzetben a magyar kormány nem magába száll, és nem az egészségügyi rendszer fejlesztésével van elfoglalva, hanem megpróbálja ráerőltetni az oltást a dolgozókra, aminek a következtében szakdolgozók ezrei hagyhatják ott a rendszert, tovább lökve azt a végleges összeomlás irányába. Ez felelőtlenség, bűn, sőt továbbmegyek: tudatos károkozás, hiszen a döntéshozóknak is tisztában kell lenniük azzal, hogy mi folyik valójában a kórházakban.

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely tiltakozik az oltás kötelezővé tétele ellen: mindenféle zsarolás elfogadhatatlan! Fogjunk össze, és akkor megváltozik az életünk!

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese
     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.