OS Országos Sajtószolgálat
2022. szeptember 27. kedd
Ismertető


2021. szeptember 11., szombat 14:12

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 11., szombat (OS) - Újbuda új kincse lesz a megújult Kelenföldi Városközpont

    Újbuda régóta vár arra, hogy a Tétényi út és Etele út forgalmas sarkán álló egy emeletes régi szolgáltató központ - melyben kereskedelmi, vendéglátói és egyéb cégek meglehetősen lepusztult, méltatlan körülmények között működnek - megújulhasson. Ezért döntött úgy közösen a Főváros és Újbuda vezetése, hogy az épületet elbontja, a területet eladja, és egy új Kelenföldi Szolgáltató Központ létrehozását támogatja - számolt be a városközpont megújításáról szóló sajtótájékoztatón Gy. Németh Erzsébet, a DK újbudai országgyűlési képviselőjelöltje.

Bakai-Nagy Zita, Újbuda alpolgármestere elmondta: a kerület célja, hogy a fejlesztés minden lépését megvitassa a lakókkal, a döntéshozatal során kikérje a  helyiek véleményét is, hozzátéve: a Vahot utcai piac megmarad, nem épülhet a területen toronyház sem.

Molnár Gyula, a DK budafok-tétényi előválasztási jelöltje ígéretet tett arra: a fejlesztés után a környék még inkább élhető lesz, Újbuda szebb és rendezettebb lesz, ezért támogatja az új szolgáltató központ létrehozását.

Gy. Németh Erzsébet, Bakai-Nagy Zita és Molnár Gyula sajtótájékoztatóját a DK Facebook-oldalán közvetítettük.

DK Sajtóiroda
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.