OS Országos Sajtószolgálat
2021. szeptember 22. szerda
Ismertető


2021. szeptember 13., hétfő 10:52

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 13., hétfő (OS) - A legújabb kutatás szerint megdőlt az a dogma, hogy az oltottak kevésbé fertőznek, hiszen a vizsgálat azt mutatta, hogy ugyanannyi vírus adnak tovább, mint az oltatlanok.

        A járvány terjedését tehát nem feltétlenül lassítja az oltás, ám a Fidesz és a balliberálisok egymással versengve akarják az emberekre erőltetni azt. A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely azt vallja: senkit nem érhet hátrány azért, mert nincs beoltva, és az oltások valódi következményeiről kellene teljeskörű információt kapnia mindenkinek, hogy felelős döntést hozhasson a jövőjéről. Nincs más feladat, mint azoknak, akik ellenzik az oltás kötelezővé tételét, és akik vissza akarják kapni az életüket, össze kell fogniuk, és akkor megváltozik az életünk. A Mi Hazánk áll ennek a tiltakozásnak az élére a pártok közül, tarts velünk Te is!

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese

     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.