OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2021. szeptember 13., hétfő 12:07

Az MSZP Országos Központjának közleménye (3. rész)
    Budapest, 2021. szeptember 13., hétfő (OS) - Előválasztás: szeptember 13-án, hétfőn elindul az előregisztráció az online szavazásra

        Regisztráció menete:
• A választóknak az azonosításukhoz szükséges személyes adataikat meg kell adniuk. Ezt megtehetik úgy, hogy begépelik a szükséges adatokat az igazolványokról, de Ügyfélkapun keresztül, az AVDH-val is.
• Ezután a választónak idősávot kell foglalnia a videós azonosításra, amelyet akár azonnal, de egy tetszőlegesen választott időpontban is elvégezhet az online szavazóbiztosok segítségével.
• Ha a választót az online szavazóbiztos sikeresen beazonosította, akkor a rendszer megmutatja a szavazási linket, amit kimásolhat, vagy e-mailben el is küldheti magának.
• A választó a linkre kattintva tudja majd elérni a szavazólapját szeptember 18. és 26. között, amin biztonságosan és titkosan adhatja le a voksát. Fontos: aki nem az előregisztráció időszakában (13-17.), hanem már az első forduló alatt (18-26.) kezdeményez online regisztrációt, nem kap szavazói linket, hanem a videó-azonosítás után azonnal szavazhat.

A leadott szavazatot sem a szavazóbiztos, sem más nem látja, azt a rendszer titkosítja és összesítve tárolja a szavazatszámlálásig. A digitális szavazat nem tartalmaz a választóra vonatkozó adatot, azaz a szavazás tökéletesen titkos. Az online szavazatokat a szavazatszámlálási szakaszban adják majd csak hozzá a személyesen leadott, urnákban tárolt szavazatokhoz.

DK
Jobbik
LMP
Momentum
MSZP
Párbeszéd

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.