OS Országos Sajtószolgálat
2021. szeptember 22. szerda
Ismertető


2021. szeptember 13., hétfő 13:51

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 13., hétfő (OS) - Az MSZP kezdeményezi az V. kerületi fideszes polgármester vagyonnyilatkozatainak vizsgálatát!

        Úgy tűnik, hogy Szentgyörgyvölgyi Péter, az V. kerület fideszes polgármestere a zavaros ingatlangyarapodás tekintetében is követi elődjét. Rogán Antal korábbi polgármester pasaréti "csodalakásának" ügye után most kiderült, hogy a Belváros jelenlegi vezetőjének vagyonnyilatkozatából nem látható, hogy miből volt pénze az összesen 60 hektáros bakonyi földbirtoka megvásárlására.
     Az MSZP V. kerületi önkormányzati képviselői ezért az összellenzéki, Tiéd a Belváros-frakció nevében a Fővárosi Közgyűlés illetékes bizottságához fordulnak. Szentgyörgyvölgyi Péternek a Fővárosi Közgyűlés tagjaként is vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettsége van, ezért szükségesnek a fővárosi bizottság összehívását és a fideszes politikus vagyonnyilatkozatainak vizsgálatát!
     Az MSZP képviselői továbbá az V. kerületi képviselő-testület illetékes szakbizottságának szerdai ülésén is kezdeményezni fogják a fideszes polgármester vagyonnyilatkozatainak vizsgálatát.

MSZP

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.