OS Országos Sajtószolgálat
2021. szeptember 22. szerda
Ismertető


2021. szeptember 14., kedd 08:19

A Zöldek Pártja közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 14., kedd (OS) -

    12+22=34?! Kijön-e, a matek? Gyurcsánytól eltérően (prímszámok), én egy alapműveletet kínálok. Fogadalmat teszek, ha Orbán lefogy a választásokig 10 kilót, mi annak ellenére, hogy balliberális, zöld ellenzékiek vagyunk, rá fogunk szavazni. Ennél, ahány kilóval többet fogy, vállaljuk, hogy hozunk, még egy, vagy több, embert. Vagy, annyit, ahány kilóval túlteljesíti, a vállalt tíz kilót. Mi a 12 egységnyi fogyást tartjuk, reálisnak. Így jön ki, a számtanpélda: Ha lefogy 12 kilót, akkor (20)22-ben, kétharmaddal győz és így, a porrázúzott ellenzék, zöldmezős beruházással, nulláról újraépül(het) és győzelmi eséllyel hívja ki Orbánt! De akkor, már 2034-et, írunk. Ha egészségben megéri, 72. születésnapját, jutalomjátékként, egy Budapesten tartott Olimpiával (2036) koronázhatja meg a negyedszázados, Orbán-korszakot.
De mit csinál, a következő tizenkét éves, kétharmados Fidesz-kormányzás alatt, a most már egyesült ellenzék?! Azon túl, mint a nyuszika? “Aki ül, reszelgeti a körmét és hülyeségeket beszél"? Gyurcsány, a kudarcra hivatkozva, lefejezi a szövetséges kis pártokat, maga alá gyűri és a DK-ba olvasztja, az önálló életre képtelen(né tett), párttöredékeket, ahol a megújulás képessége, az angol Lordok Házával vetekszik. Ahol a kádercsere, kihalásos alapú. Az ellenzék felperzselt földjén, kisarjad és szárba szökken egy minden elemében új és eredeti ellenzék. Mely ideológiájában és személyi összetételében régi, “demokratikus és köztársaságpárti" elemeket, nyomokban sem tartalmaz…

     Kiadó: Zöldek Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.