OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2021. szeptember 14., kedd 10:21

Dr. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. szeptember 14., kedd (OS) - Új adatokat mutatok: több, mint egy évet repült Szijjártó Péter a "nem kormánygépekkel" 2018 óta.

    A minisztérium írja is, hogy ezek csak az utak "rendelkezésükre álló" költségei, és tudjuk azt is, hogy sok esetben egyszerre több honvédségi gép is kíséri a minisztert, mint nemrég a Mongóliába.
Azt is látjuk, hogy Szijjártó egészen közeli helyekre is a luxusgépekkel utazik: Pozsonyba például ötször utazott, Bécsbe négyszer. Az egyik ilyen pozsonyi kiruccanásnak 632 ezer forint volt az utazási költsége a KKM részéről. De távoli helyekre is ezeket a gépeket használta a külügyminiszter: 16-szor járt Amerikában, 13-szor Oroszországban, 6-szor Kínában. A KKM-nek a legtöbbe – 10-15 millióba - két indonéz és egy japán út került.
Most a Magyar Honvédséghez fordulok, hogy lássuk a teljes képet arról, mennyibe kerül nekünk a "repülő miniszter" – bár lehet, hogy "nemzetbiztonsági okokból" ez is titkos 30 évig... teszem a dolgom.

     Kiadó: Dr. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.