OS Országos Sajtószolgálat
2021. szeptember 22. szerda
Ismertető


2021. szeptember 14., kedd 13:22

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 14., kedd (OS) - Hiába kaptak ajándékszabadságot az ápolók, ha az orbáni egészségügy miatt nem tudják kivenni ezt sem

    Hatalmas gondok vannak az alulfizetettség miatt az egészségügyi szakdolgozóknál. Emiatt sokan még a tíznapos ajándékszabadságot sem tudták kivenni, hiszen nem megoldott a kieső ápolók helyettesítése.

A Demokratikus Koalíció szerint hiába kapnak papíron ajándékszabadságot az ápolók, ha az orbáni egészségügyi állapotok miatt még ezt sem tudják kivenni. Mi, európai magyarok méltó kompenzációt és körülményeket követelünk azoknak az embereknek, akik a járvány eddigi három hulláma során emberfeletti erővel küzdöttek a betegekért. A 2022-es kormányváltás után a Dobrev Klára vezette új kormány fog róla gondoskodni, hogy ezeknek az embereknek ne csak papír szabadság járjon, továbbá 9000 új ápolót, 3000 új orvost, valamint 500 új háziorvost is munkába fogunk állítani.

Varga Zoltán

A DK frakciószóvivője, a Népjóléti Bizottság tagja
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.