2021. szeptember 22. szerda

2021. szeptember 14., kedd 14:33

A Fidesz közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. szeptember 14., kedd (OS) -

Ma már nem kell az IMF-hez rohanni hitelért, mert a piac és a befektetők bíznak Magyarországban, szívesen finanszírozzák hazánkat államkötvények vásárlásával. Felszámoltuk a devizahitel-korszakot, a családok megélhetését és otthonteremtését minden idők legszélesebb támogatási rendszerével segítjük. Gyurcsány és jelöltjei ugyanazt az elhibázott gazdaságpolitikát akarják folytatni, amellyel csaknem csődbe vitték az országot és eladósították a családokat, ezért meg kell őket állítani. Stop Gyurcsány, Stop Karácsony!

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség
     Kiadó: Fidesz