OS Országos Sajtószolgálat
2022. szeptember 27. kedd
Ismertető


2021. szeptember 14., kedd 15:55

Volner János független országgyűlési képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. szeptember 14., kedd (OS) -

    Nem engedjük, hogy a Gyurcsány-koalíció kárt okozzon az országnak (2.rész)

A Volner Párt meggyőződése, hogy ezt a kérdést nem pártpolitikai érdekek mentén, egyes nyugati országok geopolitikai érdekeit kiszolgálva kell eldönteni. Kizárólag az számít, hogy hazánk felsőoktatásának versenyképességéhez a Fudan Hungary Egyetem létrejötte nagyban hozzájárul. Éppen ezért a Volner Párt a mai napon a Kúriánál megtámadta Karácsony Gergely Fudan Egyetemet támadó népszavazási kérdését, hiszen az nyilvánvalóan sérti az Alaptörvény 8. cikk (3) bekezdésének d) pontját, mely a napnál is világosabban kimondja, hogy nem lehet nemzetközi szerződésből eredő kötelezettségről népszavazást tartani. Azért pedig mindenkitől elnézést kérünk, hogy a baloldali összefogás látszatvezetője akkora lúzer, hogy még azzal sem volt tisztában, milyen kérdésekről nem lehet népszavazást kezdeményezni és melyekről igen. Két pontban mindenkit meg szeretnénk nyugtatni:

1.Nem ez lesz az utolsó, amikor keresztbe teszünk a baloldalnak.

2.Töretlenül hűek vagyunk a Jobbik 2003-as Alapító nyilatkozatához, melynek értelmében elsődleges feladatunknak tekintjük a kommunista utódpártok és a velük szövetségre lépő szélsőséges liberálisok távoltartását a politikai hatalomtól.


     Kiadó: Volner János független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.