OS Országos Sajtószolgálat
2022. szeptember 27. kedd
Ismertető


2021. szeptember 14., kedd 16:16

Az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 14., kedd (OS) - Pályázat Körtvélyes Éva újságírói díjra 2021

    Az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért, a Mellrák Ellen Egyesület 2021-ban újra újságírói pályázatot hirdet Körtvélyes Éva újságíró emlékére.

A pályázatokat elbíráló kuratórium a díjat annak a magyar újságírónak vagy bloggernek ítéli oda, aki a 2020. november 1. – 2021. október 31. közötti időszakban a mellrák témájában:
a szűrésről, a diagnosztizálásról, a terápiákról, a betegségről, illetve annak bármely vonatkozásáról, vagy a COVID-19 világjárvány fentiekre való hatásáról olyan cikket, blogot publikál(t), vagy rádiós, televíziós, egyéb online anyagot készít(ett),amely tudományos tényeken alapul,és társadalmi hatása és hasznossága következtében nagymértékben hozzájárul a témáról való korrekt és korszerű ismeretanyag széleskörű terjesztéséhez.

A díj összege: nettó 200.000 Forint.
Pályázni a nyomtatott vagy elektronikus sajtóban, online térben, rádióban, televízióban megjelent anyaggal lehet, pályázónként egy darab beküldött anyaggal. A nyomtatott vagy elektronikus sajtóban megjelent cikkek terjedelme 3000 és 8000 karakter közötti, a rádiókban, televíziós műsorokban, online térben közölt anyagok terjedelme maximum 25 perc lehet.

A pályázatok benyújtási határideje: 2021. november 05.
A részletes pályázati kiírás az egyesület weboldalán olvasható.

     Kiadó: Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.