OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2021. szeptember 15., szerda 09:41

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 15., szerda (OS) - A tények ellenére is arcpirító hazugsággal riogatnak a baloldali politikusok Újbudán!

        Úgy látszik, hogy a Gyurcsány-rajongókat tömörítő DK és a Momentum mostanában azon versenyez, hogy melyikük képviselője tud nagyobb hazugsággal előrukkolni Újbudán. Gy. Németh Erzsébet és Orosz Anna annak ellenére terjeszt minden alap nélküli valótlanságokat – miszerint az egykori Kertészeti Egyetem Villányi úti épületét, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Budai Campusát a kormány eladja és bezárja –, hogy jómagam a már korábban megfogalmazott állításaik miatt személyesen kerestem fel augusztusban az érintett intézmény rektorát és kértem információkat ezen rosszindulatú híresztelések kapcsán.
     Az egyetem vezetője határozottan kijelentette: a Budai Campus és a Budai Arborétum jövője nemcsak biztosított Újbudán, de a kormány mintegy 2 milliárd forinttal támogatja a tervezett fejlesztést.
     Tehát ebből is látszik, hogy nem igazak a hatalomért remegő baloldali politikusok hangulatkeltő kirohanásaival előadott "félelmei". Azok csupán hergelésre, az újbudai polgárok elbizonytalanítására jók.
     Jó lenne egy olyan országban élni, ahol a baloldali politikusok is végre tudnak és akarnak felelősen viselkedik és nem az álhírek üzemszerű gyártásával töltik mindennapjaikat!

dr. Simicskó István
a KDNP frakcióvezetője,
Újbuda országgyűlési képviselője


     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.