2021. szeptember 22. szerda

2021. szeptember 15., szerda 10:28

A Magyar Rektori Konferencia közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. szeptember 15., szerda (OS) - A Magyar Rektori Konferencia arra kéri az egyetemi hallgatókat, oktatókat, kutatókat és munkatársakat, hogy – aki eddig nem tette volna meg – kérje az oltást, éljen a koronavírus elleni védekezés legfontosabb eszközével.

Jellemzően az egyetemisták, illetve az egyetemista korosztály a legmobilabb és a legtöbb személyes kapcsolatot teremtő korosztály, ezért körükben az átoltottság arányának növelésével nemcsak a jelenléti oktatás lehetőségét biztosíthatjuk, hanem azt is, hogy családi és baráti kapcsolatrendszerükben minimalizáljuk a vírus terjedését.

Kiadó: Magyar Rektori Konferencia