OS Országos Sajtószolgálat
2021. szeptember 22. szerda
Ismertető


2021. szeptember 15., szerda 10:28

A Magyar Rektori Konferencia közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. szeptember 15., szerda (OS) - A Magyar Rektori Konferencia arra kéri az egyetemi hallgatókat, oktatókat, kutatókat és munkatársakat, hogy – aki eddig nem tette volna meg – kérje az oltást, éljen a koronavírus elleni védekezés legfontosabb eszközével.

        A Magyar Rektori Konferencia arra kéri az egyetemi hallgatókat, oktatókat, kutatókat és munkatársakat, hogy – aki eddig nem tette volna meg – kérje az oltást, éljen a koronavírus elleni védekezés legfontosabb eszközével.
     Jellemzően az egyetemisták, illetve az egyetemista korosztály a legmobilabb és a legtöbb személyes kapcsolatot teremtő korosztály, ezért körükben az átoltottság arányának növelésével nemcsak a jelenléti oktatás lehetőségét biztosíthatjuk, hanem azt is, hogy családi és baráti kapcsolatrendszerükben minimalizáljuk a vírus terjedését.

     Kiadó: Magyar Rektori Konferencia

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.