OS Országos Sajtószolgálat
2021. szeptember 22. szerda
Ismertető


2021. szeptember 15., szerda 16:16

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 15., szerda (OS) - Gyurcsányék nem építettek, hanem bezártak kórházakat - Reagálás Dobrev Klára, Varju László és Barkóczi Balázs (DK) online sajtótájékoztatójára

    Gyurcsányék kormányzásuk alatt nemhogy nem építettek kórházakat, hanem bezárták és leépítették a meglévő kórházakat is. Gyurcsányék és a fővárosi baloldal megtámadták és leszavazták azt is, hogy a kormány új, szupermodern kórházat építsen a budapestieknek. Gyurcsányék fizetőssé akarták tenni az egészségügyet, vizitdíjat és kórházi napidíjat vezettek be. Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség
    
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.