OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2021. szeptember 16., csütörtök 10:23

Volner János független országgyűlési képviselő közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. szeptember 16., csütörtök (OS) - Egy kis emlékeztető a Fudan-üggyel kapcsolatban

        Megdöbbenéssel láttam, hogy az RTL Híradójában Gyurcsány Ferenc kesztyűbábja, Karácsony Gergely kikelt ellenem, amiért a Volner Párt megtámadta a főpolgármester Fudan Egyetemről szóló népszavazási kezdeményezését. Ennek kapcsán szeretnék néhány dologra emlékeztetni:
     1. Karácsony Gergely a Lehet Más a Politika nevű párt színeiben lett országgyűlési képviselő. Egy olyan pártban, amely mind a Fideszt, mind a baloldalt messzemenően elutasította. Karácsony Gergely röviddel később politikai alapvetéseiket és számtalanszor megfogalmazott ígéreteiket megszegve a posztkommunista gyökerű baloldal szolgálatába állt. Ezzel egyben be is árazta, mennyit érnek az ígéretei. Neki sajnos azt sem hihetjük el, amit kérdez.
     2. Karácsonnyal ellentétben én ugyanazt képviselem, mint az elmúlt években. Idézek számára a Jobbik 2018-as választási programjából egy rövid részletet: "Stratégiai együttműködésre törekszünk Kínával és a délkelet-ázsiai régióval a közös érdekek alapján"
     Arról nem én tehetek, hogy a Jobbik ugyanúgy hazudott, ahogyan Karácsony Gergely tette és ma már a legutolsó választási programjának is homlokegyenest az ellenkezőjét képviseli. Én továbbra is fontosnak tartom a Kínával történő stratégiai együttműködést.

     Kiadó: Volner János független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.