OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2021. szeptember 16., csütörtök 16:29

A Nemzeti Védelmi Szolgálat közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. szeptember 16., csütörtök (OS) - Tíz éves a Nemzeti Védelmi Szolgálat

    A Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) fennállásának 10. évfordulója alkalmából szervezett ünnepi állománygyűlésen elismeréseket adott át dr. Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter és dr. Bolcsik Zoltán r. altábornagy, az NVSZ főigazgatója 2021. szeptember 16-án a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Arénájában.

A jubileumi állománygyűlésen az együttműködő- és társszervek vezetői és az NVSZ személyi állománya előtt jutalmazták az alapítás óta helytálló munkatársakat magas színvonalú szakmai munkájukért.

Az állománygyűlésen dr. Pintér Sándor elmondta, hogy a 2010-ben újjászervezett Szolgálat napjainkra itthon és külföldön is elismert, sikeres szervezetté vált, a létrehozásakor kitűzött célokat, a hivatásos állomány belső megtisztulását, valamint a védelmi feladatok ellátását megvalósította. Az NVSZ állománya a munkája során mindig szakmai alázattal, a jó ügy, a közérdek szem előtt tartásával járt el. Nagyon fontos, hogy a védett állomány egész pályafutását, a felvételtől a nyugállományba vonulásig figyelemmel tudják kísérni. Megköszönte a Szolgálat munkatársainak az elhivatott munkavégzést, és biztosította őket a Belügyminisztérium elkötelezett támogatásáról.

     Kiadó: Nemzeti Védelmi Szolgálat

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.