OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2021. szeptember 17., péntek 16:50

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 17., péntek (OS) - Az őszödi beszédbe belebukott Gyurcsány Karácsonyt maga előtt tolva akar visszakerülni a hatalomba -  Reagálás a baloldal (DK, Karácsony Gergely) mai kampányrendezvényeire

        Feleségét és Karácsony Gergelyt a színpadra állítva ugyanaz a Gyurcsány akarja visszaszerezni a hatalmat, aki egyszer már becsapta és tönkretette az országot.
15 éve az őszödi beszéd kiszivárgásakor kiderült, hogy Gyurcsány Ferenc a hatalomért mindenre képes, nemcsak beteges hazudozásra, hanem erőszakra is. Az őszödi beszéd lebuktatta a baloldalt: kiderült, hogy kormányzásuk és választási kampányuk hazugságokra épült. A 2006-os választási győzelmük után egy hónappal az őszödi beszédben Gyurcsány Ferenc beismerte, hogy Magyarországot valójában a  pénzügyi összeomlás, az államcsőd szélére kormányozták és a kampányban átvágták az országot, a magyar embereket, a saját politikai szövetségeseiket, és az uniós pénzügyi intézményeket. Kiderült, hogy a baloldal választási ígéretei helyett IMF-hitel, adóemelések  és megszorítások vártak a magyar emberekre. 2006-ban világossá vált, hogy Gyurcsány Ferenc  mindenre képes a hatalomért, nemcsak beteges hazudozásra, hanem erőszakra is. Az őszödi beszéd kiszivárgása után kitört tüntetéseknek erőszakkal próbált véget vetni, a békés tüntetőket véresre verették, vízágyúkkal, gumibotokkal támadták meg és kilövették a szemüket.
     Gyurcsány Ferenc belebukott az őszödi beszédbe, és most Karácsony Gergelyt és a feleségét maga előtt tolva akarja visszaszerezni a hatalmat. Gyurcsányék egyszer már tönkretették pénzügyileg és gazdaságilag Magyarországot, és újra megtennék, ráadásul most már a migránsokat is betelepítenék. Állítsuk meg őket! Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.