2021. október 23. szombat

2021. szeptember 17., péntek 21:20

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület közleménye (1.rész)
    Budapest, 2021. szeptember 17., péntek (OS) - A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület díjkiosztója - az "Év információvédelmi dolgozata" (I.)

Az eseményre 2021. szeptember 15-n a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület XCVII. fórumán került sor.
A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület évente ír ki pályázatot nappali vagy levelező tagozatos hallgatóknak, akik szak- vagy diploma dolgozatukat akkreditált alapszakon (BSC), mesterszakon (MSC), vagy osztatlan képzésben tanulmányaik lezárásaként készítették. Idén azok is beadhatták pályázataikat, akik olyan egyéb iskola- vagy nem iskolarendszerben végezték, amelynek keretében záródolgozatot készítettek a tanulmányi követelményei alapján, vagy olyan szerzők, akik a témakörben tanulmányt tettek közzé.
     Kiadó: Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület