OS Országos Sajtószolgálat
2021. október 23. szombat
Ismertető


2021. szeptember 20., hétfő 17:43

A Magyarországi Szcientológia Egyház közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 20., hétfő (OS) - A főváros elegáns lakóparkjaiban is felfedezhető a szemetelés

    Szemétszedési világnap alkalmából a hétvégén lakóparkban és bevásárló központ körül szedtek szemetet a rendszeresen jótékonykodó Szcientológia önkéntes lelkészek Budapest XIII. kerületében.

Számos zsák telt meg pár óra leforgása alatt a bokrok között, szemetes mellett vagy épp óvoda környékén eldobott hulladékokkal.

Egészen meglepő dolgok is előkerültek egy elitnek nevezhető lakópark területén: úgymint serpenyők, hajszárító, használt PCR teszt, feldíszített műfenyő, fél doboz tojás, csomagolt darált hús, csak hogy néhányat említsünk a “szokásos" eldobott szeméten kívül (használt zsebkendő, kólás doboz, sörösüveg, stb.) talált darabokból.

Ha mindenki felismerné, hogy a bolygó a sajátja, és legalább annyiban ügyelne rá, hogy nem szemetel, akkor máris reménytelibb lehetne a jövőnk e planétán. Erre emlékeztet a Takarítási (Szemétszedési) Világnap, mely szükségtelenné is válhatna a jövőben, ha összefogunk a nemszemetelés kérdésében.
     Kiadó: Magyarországi Szcientológia Egyház

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.