OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2021. szeptember 22., szerda 11:26

Székely Sándor független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 22., szerda (OS) - Az aktuális rendszerváltást hirdető pártok egyik miniszterelnök-jelöltje listázná a cigányokat és a gyerekeit nevelési célzattal üti, általánossá tenné ezt a típusú gyereknevelést. A másik jelölt azon viccelődik, ha hatalomra kerül a jelenlegi miniszterelnököt börtönbe küldi.

    Ti tényleg azon nyekegtek, hogy hogyan lehet majd kifizetni 2021-ben 133 ezer forintos, 360 eurós bért a melósoknak? Tényleg úgy lesz rendszerváltás, hogy a homofób miniszterelnök-jelölt lesz a Belügyminiszter, a gyerekverő cigánylistázó polgármester pedig a kultúra felelőse lesz?

Miközben nem akarjátok érdemben emelni a béreket? Tényleg ez az ajánlat? Tényleg nem rúgjátok ki ezt a két embert a versenyből?

Klára, Gergő, András. Azt hiszitek, hogy tisztességes politikával nem kerülhettek hatalomra? Tényleg azt hiszitek, hogy így megéri hatalomba kerülnötök?

Ez a rendszerváltás? Van határa ennek? Cigányokat lehet listázni, de mondjuk zsidókat már nem? Vagy igen? És a mozgássérültekkel mi lesz? Balkezesek?

Na? Hol a határ? Meddig mentek el?
A teljes írás a képviselő facebok oldalán olvasható.

     Kiadó: Székely Sándor független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.