OS Országos Sajtószolgálat
2021. október 23. szombat
Ismertető


2021. szeptember 22., szerda 13:04

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 22., szerda (OS) - A Mi Hazánk Mozgalom határozottan ellenzi az oltás kötelezővé tételét a munkahelyeken, különösen annak fényében, hogy azok esetleges mellékhatásaiért senki sem vállal felelősséget.

    Rövid ideig azt hihettük, hogy az egészségügyi dolgozók jogos felháborodása és a tömeges felmondások kilátásba helyezése jobb belátásra bírta a kormányt. Ám úgy tűnik, az oltáslobbi szava ezúttal is erősebb, mint a józan észé. Ez viszont végzetes következményekkel járhat a magyar gazdaságra nézve, amely már így is szörnyű állapotban van – hála a kormány lezáráspolitikájának.

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese
     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.