OS Országos Sajtószolgálat
2021. október 23. szombat
Ismertető


2021. szeptember 25., szombat 15:09

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 25., szombat (OS) - A DK elhelyezte a Diákváros alapkövét a hajdani Nagyvásártelep területén

    Manhalter Dániel, Ferencváros és Józsefváros országgyűlési képviselőjelöltje Arató Gergellyel, a DK frakcióvezető-helyettesével, Kőbánya és Kispest képviselőjelöltjével ma elhelyezte a Diákváros alapkövét a hajdani Nagyvásártelep területén, amiben 12.000 diák lakhat majd, és ami igazi esélyegyenlőséget biztosít majd a magyar fiataloknak. Legyen világos: Nem engedjük, hogy a Diákváros helyére a Fidesz a Fudan kínai kémegyetemet építse meg! A magyarok pénzéből nekünk, magyaroknak kell iskolákat építeni. Az új kormány a Fudan egyetem építésére megkötött szerződést azonnal fel fogja mondani.

Az alapkő elhelyezését élőben közvetítettük a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán (Az élő közvetítés hanghibájáért szíves elnézésüket kérjük).

DK Sajtóiroda
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.