OS Országos Sajtószolgálat
2021. október 23. szombat
Ismertető


2021. október 7., csütörtök 17:19

A Nemzeti Szakszervezet közleménye
    Budapest, 2021. október 7., csütörtök (OS) - Önálló Híradó csatornát jelent be szervezetünk, ahol tájékoztatjuk a budapesti tömegközlekedési dolgozókat a BKV bértárgyalások menetéről is.

    Szervezetünk Önálló Híradó csatornát indított a youtube csatornán.
Itt közvetlenül tájékoztatjuk a dolgozókat a BKV Zrt.-nél folytatott elhúzódó és elharapódzani látszó bértárgyalások menetéről. Legfrissebb híradónkban szövetségi szinten is tájékoztat mindenkit a FESZSZ elnöke Bezeczki Ernő a jelenlegi helyzetről, továbbá Bajzik Tamás az NSZ elnöke.
A későbbiekben nyílt sajtótájékoztatón fogjuk tájékoztatni a Sajtó és média szereplőit az esetleges sztrájk lehetőségével kapcsolatban is. Szövetségünk törekszik a békés megoldásokra, azonban amennyiben nincs más kiút, akkor minden jogi lehetőséget igénybe fogunk venni.  
     Kiadó: Nemzeti Szakszervezet

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.