OS Országos Sajtószolgálat
2021. október 23. szombat
Ismertető


2021. október 8., péntek 07:38

A Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet TSZSZSZ közleménye
    Budapest, 2021. október 8., péntek (OS) - A Szolidaritás Szakszervezet a második fordulóban is Márki-Zay Pétert támogatja.

    A Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezete (TSZSZSZ) továbbra is Márki-Zay Pétert támogatja az ellenzéki előválasztás második fordulójában. A szakszervezet Márki-Zay Péterben látja azt a felelős politikust, aki elszámoltatja a Fideszt és visszaszerzi a nemzet vagyonát.Márki-Zay az a polgári politikus, aki bent tartja az EU- ban az országot, bevezeti az eurót, megkezdi a felzárkóztatást az EU valódi szintjére. Munkahelyeket teremt. Új alkotmányt hoz létre. Európai szakszervezeti törvényt biztosít. Megregulázza a szakszervezeteket elnyomó cégeket.Nem, amerikai hitelből osztogat “kortes-nyugdíjat",  nem hitelből kínál adó-visszatérítéseket.Valódi teljesítményekre alapozza az ország jövőjét.A Szolidaritás Szakszervezet,biztos benne, hogy partnere a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) gazdaságfejlesztési programjának legfontosabb elemei is megvalósulhatnak. Ezzel, az ország végre valóban sikeres és irigylésre méltó polgárosodás útjára lép, ahol  jó élni, nincs elvándorlás mint a Fidesz érában. Mindenki megtalálja  számításait saját hazájában. Márki-Zay Péter lehet erre a szükséges garancia. Szakszervezetbarát kormányzással nem csorbítja majd a bérből fizetésből élők jogait.Így, vasárnaptól az egy hetes választás, ezért is ad esélyt Márki-Zay Péternek és jövendő demokratikus, EU barát kormányának. A bérből és fizetésből elő rétegeknek ez elemi érdeke. kozpont@szolidaritas.com  
     Kiadó: Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet TSZSZSZ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.