OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2021. október 8., péntek 07:39

A Vállalkozók Szövetsége a Reformokért közleménye
    Budapest, 2021. október 8., péntek (OS) - A Vállalkozók ismét Márki-Zay Pétert támogatják!

    A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) az ellenzéki előválasztás, döntő, második fordulójában is Márki-Zay Pétert a Mindenki Magyarországa Mozgalom ( MMM) elnökét, a civilek jelöltjét támogatja, mert kizárólag benne látja a valódi rendszerváltás esélyeit és a 12 év fideszes ámokfutás és nemzeti kleptokrácia felszámolását és a teljeskörű, törvényes elszámoltatást. A hazai vállalkozói réteg szerint 12 év alatt, körülbelül a nemzet vagyonának fele került Fidesz közeli oligarchák kezébe. Ezt kell Márki-Zay Péter majdani kormányának a 2022 április 24.- i választás után felszámolnia és visszavenni a nemzet vagyonát, törvényes megoldásokkal az ország gyarapodására. A Vállalkozók Szövetsége (VSZ), mint a mikro, kis és középvállalkozások hazai érdekképviselete meggyőződéssel hiszi, hogy a vasárnap kezdődő egy hetes voksolás, megmutatja, az ellenzék és a magyar nép erejét és ismét győzedelmeskedik a demokrácia.Újra százezrek mennek leadni voksukat, a településekre kihelyezett sátrakhoz, vagy szavaznak az interneten. Remélhetőleg, egyetlen külföldi (“baráti") titkosszolgálat sem támadja meg újra az on-line rendszert, ezzel segítve a kormányzat további regnálását. Az eredmény meghatározza az ország EU-ban maradását és remélhetőleg távolodni fogunk az összes keleti diktatúrától, a Fidesz halálos ölelését biztosító, vélt barátoktól. A VSZ sok sikert kiván a másik ellenzéki indulónak Dobrev Klárának is. info@vallalkozokszovetsege.com
     Kiadó: Vállalkozók Szövetsége a Reformokért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.