OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2021. október 16., szombat 12:47

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (5. rész)
    Budapest, 2021. október 16., szombat (OS) - Az EuCET az európai külpolitika terén abból az alapállásból indul ki, hogy tiszteletben tartja más országok mienktől eltérő tradícióit, szokásait politikai felépítését és nem kíván azokba valamiféle "demokrácia exporttal" beavatkozni. A velük való kapcsolatot a kölcsönös gazdasági előnyökre építi.

    Végül az EuCET-tel együttműködő szervezetek elhatározzák, hogy európai szinten együttműködnek a fent kifejtett gondolatok tudományos megalapozásában, népszerűsítésében, a hasonlóan gondolkodókkal való kapcsolatok kiépítésében. Ennek érdekében egy a közös munkát irányító testületet, grémiumot hoznak létre. A grémium tagságáról és működési elveiről egy külön megállapodás kerül kidolgozásra.
Budapest, 2021. október 16.

     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.