OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2021. október 25., hétfő 10:11

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. október 25., hétfő (OS) - Mindenhol van harmadik út - bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

        Az ország minden pontján lesz választási lehetősége azoknak, akik sem a Gyurcsány Ferenc vezetésével egyesült balliberális tömbjét, sem a Fidesz urambátyámrendszerét nem támogatnák szavazatukkal, bemutattuk ugyanis a Mi Hazánk Mozgalom 106 egyéni országgyűlési képviselőjelöltjét. Egyetlen pártként állítunk az ország összes választókerületében saját jelöltet. Az elmúlt harminc évet nem lehet meghaladni ugyanazokkal a szereplőkkel, akik korábban kormányozták már az országot.
     A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely eltörölné a mentelmi jogot, hiszen az mára a politikusbűnözés melegágya, és ennek eltörlése nélkül nem lehet elszámoltatásról sem beszélni. Jelöltjeink vállalják, hogy semmilyen esetben nem bújnak mentelmi joguk mögé, továbbá semmilyen esetben senki javára nem lépnek vissza, kitartanak programjuk képviselete mellett. Írásban nyilatkozott mindegyikük arról is, hogy nem folytattak semmilyen ügynöki, állambiztonsági tevékenységet a kommunista rendszerben, és nincs eltitkolt kettős állampolgárságuk sem.
     A Mi Hazánk átlátható, tiszta közéletért dolgozik, céljaink pedig: egy élhető ország, tisztességes bérek, erős nemzettudat, valódi közbiztonság, fenntartható gazdaság, versenyképes közoktatás, nyugodt időskor, reménnyel teli fiatalság, lélekszámában is gyarapodó nemzet. A 106 képviselőjelöltünk választókerületi beosztása, fényképe és bemutatása a Mi Hazánk honlapján található.

     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.