OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2021. október 25., hétfő 23:07

A PMI Budapest Magyar Tagozat közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. október 25., hétfő (OS) -

    2021. októberi kezdéssel a Robert Bosch Kft. “Project Leader Development Program"-ot indít szigorú kiválasztási folyamaton résztvevő kollégái számára. Az egy-, illetve kétéves program keretein belül a Bosch kollégák különböző képzéseken, gyakorlatokon és mentoring foglalkozásokon vesznek részt annak érdekében, hogy a projektmenedzsment területén tapasztaltabbá váljanak és ez segítse a karrierterveiket.
Annak érdekében, hogy a Bosch ezen mentoring tevékenységet az elérhető legtapasztaltabb szakemberek segítségével végezhesse el, lehetőséget biztosított a PMI Budapest, Magyar Tagozat részére a program PM mentoring részében való részvételre. Az együttműködés kialakítása során áttekintettük a PMI Budapest, Magyar Tagozat mentoring program során a mentorok által rendelkezésünkre bocsátott adatokat és kiválasztottunk számos Senior Mentort, akik a jelentős szakmai tapasztalatuk alapján részt vesznek a programban. Az együttműködés első szakasza várhatóan hat hónapig tart.

További információ:
•    Robert Bosch Kft. / Dénes Róbert PMO, Project Management Coach robert.denes@hu.bosch.com
•    PMI Budapest, Magyar Tagozat / Reményi Gergely remenyi.gergely@pmi.hu és Tüske Bence tuske.bence@pmi.hu


     Kiadó: PMI Budapest Magyar Tagozat

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.