OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2021. november 24., szerda 14:21

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2021. november 24., szerda (OS) - Azt a fűtést is kifizetteti a Fidesz az emberekkel, amit nem is éreznek – az MSZP felére csökkentené a rezsiköltségeket

    Rengeteg pénzt kell kifizetniük az embereknek rezsire, mert a lakások többségében elavultak az ajtók és ablakok, nem hatékony a fűtés és nem megfelelő a hőszigetelés. A Fidesz azonban nem tesz semmit, hogy az embereknek ne legyenek ilyen plusz kiadásai. Orbánék tétlenül nézik, hogy a magyar családok súlyos tízezreket fizetnek olyan fűtésért, amit nem is éreznek.

A luxusvillákban élő fideszes politikusokat nem érdekli, hogy Magyarország az épületek energetikai korszerűsítése terén Európában az utolsók között kullog. Emiatt nincs elég meleg télen sok lakásban, pedig a magas fűtésszámlát mindenki fizeti.

Az MSZP a 2022-es kormányváltás után olyan széles körű energiahatékonysági, lakásfelújítási támogatást kezdeményez, amelyet önerő nélkül is igénybe lehet majd venni. Mivel megfelelő korszerűsítéssel egy átlagos magyar lakóépület energiafogyasztási költségeit legalább a felére lehetne csökkenteni, ezzel a családok rezsije is az eddigi kiadások felére esne vissza.

Ez lesz az igazi és tartós rezsicsökkentés, amivel a Fidesz leváltása után nem csak a magyar családok zsebében marad több pénz, hanem a felújított lakások értéke is jelentősen növekszik. Ezért, aki alacsonyabb rezsit szeretne, a kormányváltásra szavaz.

MSZP

Bővebb információ: Korózs Lajos, a Népjóléti bizottság elnöke
    
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.