OS Országos Sajtószolgálat
2022. január 25. kedd
Ismertető


2021. november 25., csütörtök 15:09

A Rákóczi Szövetség közleménye
    Budapest, 2021. november 25., csütörtök (OS) - A Rákóczi Szövetség hétvégén 150 észak-erdélyi és partiumi óvodapedagógusnak és tanítónak szervez találkozót Sátoraljaújhelyen, míg ezzel párhuzamosan Szegedre szintén 150 óvónő és tanító érkezik Vajdaságból és Dél-Erdélyből. A résztvevők valamennyien covid védettséggel rendelkeznek.

    A Rákóczi Szövetség idén ősszel mintegy 600 külhoni magyar óvónőnek és tanítónak szervezett hétvégi találkozókat azzal a céllal, hogy kifejezze az óvónők és tanítók iránti megbecsülését, különös tekintettel arra, hogy a magyar iskolaválasztás elősegítésében meghatározó szerepet töltenek be.

A rendezvény a szakmai és kulturális programok mellett kiemelt figyelmet fordít az emberi és intézményi kapcsolatépítésre. A hétvége programjai elérhetők a Rákóczi Szövetség honlapján.

     Kiadó: Rákóczi Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.