OS Országos Sajtószolgálat
2022. január 25. kedd
Ismertető


2021. november 26., péntek 10:46

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. november 26., péntek (OS) - Üzenjük Orbán Viktornak: Hagyják békén a gyerekeinket!

    Háromszor halálosabb az oltás a gyerekekre, mint maga a koronavírus egy kimutatás szerint, ezért a Mi Hazánk Mozgalom azt üzeni Orbán Viktornak: "Hagyják békén a gyerekeinket!" Milyen érdekes, hogy a máskor olyan sokat bírált Európai Unió engedélye a gyerekek oltása esetén megfelel az Orbán-kormánynak... Egy éve még azt mondták a vakcinákról, hogy élethosszig védenek, és legfeljebb 1-2 napig tartó mellékhatásai lehetnek: látjuk, hogy nem mondtak igazat.

A kormány nemzetközi oltottsági statisztikákkal való versengésének nem rendelhetők alá a gyermekek, Orbán Viktor elégedjen meg azzal, hogy a raktárakban felhalmozott, méregdrágán beszerzett lélegeztetőgépek terén világelsők vagyunk! Mindenki dönthessen a maga sorsáról, ne diszkriminálják a másként gondolkozókat! A már gyerekeknél is adandó oltás kötelezővé tételének kormányfői kilátásba helyezése - korábban ugyanis ezt is belengette Orbán - felelőtlenség olyan vakcinákkal, melyeknek nem ismerjük a hosszú távú hatásait, pontos kockázatait, miközben a koronavírus viszont nem veszélyes a gyerekekre.

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese
    
     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.