OS Országos Sajtószolgálat
2022. január 25. kedd
Ismertető


2021. november 26., péntek 15:37

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. november 26., péntek (OS) - Na ugye, mégiscsak kell az a Pfizer vakcina

    Az Orbán-kormány hónapokkal ezelőtt azt hangoztatva szállt ki az uniós vakcinabeszerzésből, hogy ők jobban tudják, mi kell a jövőben a járvány megállításához, mint a teljes magyar ellenzék és az összes európai ország rajtunk kívül, szerintük pedig nem kell több Pfizer vakcina, gyártunk majd magunknak kínait. Azóta nagyot fordult a világ a Fidesszel, a negyedik hullám fertőzöttségi és halálozási adatait látva már rendelni sem akarnak a keleti vakcinákból, miközben visszakönyörögték hazánkat az uniós vakcinabeszerzésbe.

A Demokratikus Koalíció szerint elszomorító látni, hogy a magyar kormány még a negyedik hullámban sincs a helyzet magaslatán, a drámai halálozási adatokról szóló híreket pedig csak a kormányzati kapkodás és összevissza-beszélés szakítja néha félbe. A DK azt javasolja a kormánynak, hogy ha nem képes felelős döntéseket hozni még egy világjárványban sem, akkor a jövő évi választásokig hallgasson meg minket, utána jövünk és megszabadítjuk őket a kormányzás terhétől.

Rónai Sándor

a DK EP-képviselője
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.