OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2021. november 27., szombat 12:54

Dr. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. november 27., szombat (OS) - Nem akarunk újabb pártállamot

    Kövér László egy most kiszivárgott hangfelvétel szerint azt közölte a titkosszolgálatokkal, hogy mi, az ellenzék vagyunk a legnagyobb nemzetbiztonsági veszély az ország számára, és hogy számít rájuk, mármint a magyar titkosszolgálatokra abban, hogy Magyarországot megvédjék a magyar ellenzéktől.
Kövér László számára láthatóan nem történt meg a rendszerváltás. Ugyanazokat a pártállami reflexeket produkálja, mint a kommunista rezsim funkcionáriusai. A most kiszivárgott hangfelvételeken a házelnöktől, Magyarország második legfőbb közjogi méltóságától (vagyis inkább méltatlanságtól) hallható kijelentések alkotmány-és törvénysértőek, a többpárti képviseleti demokráciával szemben a hatalom kizárólagos birtoklására való törekvést fejezik ki.
Kövér László méltatlan arra, hogy egy magát legalábbis papíron demokráciának nevező ország házelnöke legyen. Minden, a pártállamot a háta mögött tudni akaró, a plurális demokrácia mellett elkötelezett állampolgár szerint tűrhetetlen az a pártállami tempó, amivel Kövér és a Fidesz Magyarországot ismét egyetlen párt kizárólagos hatalmának akarja alávetni.
A kommunista pártállami rendszernek leáldozott, nem akarunk újabb pártállamot, az ennek álmát dédelgető újkommunista vezetőknek pedig semmi keresnivalójuk felelős pozícióban.

     Kiadó: Dr. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.