OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2021. november 30., kedd 14:03

Volner János független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. november 30., kedd (OS) - Gyermekvédelmi népszavazás: történelmi árulást követett el a Jobbik

    Az országgyűlés mai ülésén mindenkinek lehetősége nyílt arra, hogy értékrendjének megfelelő választ adjon a gyermekek megvédésére. A gyermekvédelmi népszavazás azokra a területekre irányult, amelyeket mind az Európai Unió liberális érdekeknek alárendelődött vezetői, mind pedig a hazai baloldal támadtak. Ebben a helyzetben az a legdemokratikusabb eljárás, ha közvetlenül a néphez fordulunk és kikérjük a véleményét.

A baloldal azonban kizárólag a liberális fősodornak akar megfelelni, a gyermekek érdekeivel nem törődik. Ezt bizonyította az is, hogy a mai szavazáson nem vettek részt, mert úgy gondolják, hogy a brüsszeli liberálisok megfelelőbb választ adnak, mint a magyar emberek. Történelmi árulást követett el egykori pártom, a Jobbik: Gyurcsány utolsó csicskájaként a szélsőséges liberálisokkal együtt távol maradt a szavazástól és nem támogatta, hogy a magyar gyermekekről a magyar emberek dönthessenek. A Jobbikból nem csak a nemzeti érzés és a jobboldaliság utolsó maradéka veszett ki, de a normális gondolkodás csírája is eltűnt belőle. A gyermekeink jövője, életük védelmi mindannyiunk közös ügye, megvédésük közös kötelességünk!
     Kiadó: Volner János független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.