OS Országos Sajtószolgálat
2022. január 25. kedd
Ismertető


2021. november 30., kedd 17:35

A Klebelsberg Központ közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. november 30., kedd (OS) - Indul a MaTech4 - A Klebelsberg Központ ismét digitális matematika versenyt szervez

    Negyedik alkalommal szervezi meg a Klebelsberg Központ a digitális kompetenciákat, a kooperációt és a kreativitást a matematikai tudással ötvöző MaTech elnevezésű versenyt, amelynek célja, hogy a digitális készséget, a kreativitást és a kooperációt fejlesztő feladatok segítségével, közelebb hozza a matematikát a 10.-11. évfolyamos diákokhoz. A vetélkedőt ebben a tanévben is a Dunaújvárosi Egyetem közreműködésével és a tankerületi központok támogatásával rendezzük meg. Mivel az élményalapú tanulás a tehetséggondozás egyik legoptimálisabb formája, hiszünk abban, hogy egy verseny lehet érdekes és inspiráló is a résztvevők számára. Reményeink szerint a vetélkedő a kihívás mellett ebben a tanévben is olyan élményekkel teszi gazdagabbá a résztvevőket, amelyek jelentős ösztönzést adnak számukra a további tanulmányaikhoz.
    
     Kiadó: Klebelsberg Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.