OS Országos Sajtószolgálat
2022. január 25. kedd
Ismertető


2021. november 30., kedd 17:35

A Klebelsberg Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. november 30., kedd (OS) - Indul a MaTech4 - A Klebelsberg Központ ismét digitális matematika versenyt szervez

    A feladatok elkészítésébe az ország minden részéből bevontunk középiskolai tanárokat is olyan intézményekből, amelyek kiemelt figyelmet fordítanak a tehetségazonosításra, a matematikai-logikai kompetencia fejlesztésére. A verseny három részből áll: két online fordulót követően a budapesti döntőben mérhetik össze ügyességüket, előadókészségüket és tudásukat a legjobb csapatok, amelyek tagjai értékes informatikai eszközöket nyerhetnek.
Jelentkezni és további információkat olvasni a versenyről a "matechversenyek" honlapján és a Klebelsberg Központ weboldalán lehet, ahol az érdeklődők képet kaphatnak az elmúlt évek vetélkedőiről is. A jelentkezés határideje: 2021. december 16.

     Kiadó: Klebelsberg Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.