OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2021. december 2., csütörtök 12:38

A Mi Hazánk Mozgalom közleménye
    Budapest, 2021. december 2., csütörtök (OS) - Kitiltották a Mikulást az iskolákból – a Mi Hazánk elviszi a gyerekekhez

    Körlevélben tiltották meg az iskolaigazgatóknak, hogy beengedjék a Mikulást akár csak az iskolakertbe – ha van védettségi igazolványa, ha nincs. A Mi Hazánk Mozgalom elfogadhatatlannak tartja ezt az újabb eltúlzott korlátozást, ezért közterületi alkalmakat teremt a gyerekeknek a Mikulással való találkozásra (bővülő helyszínlista a párt honlapján), illetve a mikulas@mihazank.hu címre vágyaikat is megírhatják a gyerekek, lehetőség szerint akár otthonukban is felkeressük őket.

Évek óta több osztályban kértek fel e feladatra engem is, a hiányzó betegeket otthonukban is meglátogattam a gyerekek örömére. Tanári felkérésre idén is erre készültem, a szülői munkaközösséggel az ajándékokat egyeztetve, amikor az abszurd tiltás megérkezett. Ez az újabb túlzott lezárás beleillik a korábbiak sorába: a játszóterek, uszodák, vadasparkok, állatkertek kültéri részeinek lezárása ugyanúgy észszerűtlen volt, mint most a társadalom agyonoltása után a Mikulás kitiltása. A szülők és a tanárok találkozásának hiánya már így is köznevelési nehézségeket okoz, de hogy egyetlen Mikulás sem mehet be, az végképp túlzás.

Karácsonyra pedig adomány- és ajándékgyűjtést indít a Mi Hazánk a kötelező oltások miatt munkahelyüket (illetve fizetésüket) elvesztők családjai részére. Minden magyar felelős minden magyarért! Bővebben a Mi Hazánk honlapján.

Novák Előd
a Mi Hazánk alelnöke


     Kiadó: Mi Hazánk Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.